Coliflor amb Espinacs Gratinades
Temps de preparació | 30 minutos |
Temps de cocció | 50 minutos |
Racions |
2 persones
|
Ingredients
- 250 grams Coliflor
- 250 grams Espinacs
- 100 grams Cansalada
- 2 cullaradas Oli d'Oliva
per la Beixamell
- 100 grams Mantega
- 100 grams Farina de Blat
- 0,5 llitres Llet Sensera
Ingredients
per la Beixamell
|
Instruccions
- Pose'm en una olla amb abundant aigua bullint la Coliflor. Deixe'm bullir uns 10 minuts aproximadament.
- Pose'm en una paella l'Oli d'Oliva y quant estigui calent llançe'm la Cansalada. Cuant estigui la Cansalada dourada, afegim les Espinacs i deixem cuinar. Uns 10 minuts aproximadament.
fer la Beixamell
- Llençem la meitat de la mantega a un caso, cuan estigui fosa llançem la farina i deixem cuinar sensa deixar de remoure uns 10 minuts. Passem a afegir la llet de mica en mica fins que quedi la beixamell lligada i no gaire liquida.
- Afegim la meitat de la beixamell a les Espinacs i removem bé per que s'integri.
Notes de la recepta
Pode'm substituir la cansalada per Bacon Fumat o per Choriço.