Vedella amb Salsa Ras El Hanout i Xampinyons amb Sobrassada
Temps de preparació | 30 minutos |
Temps de cocció | 20 minutos |
Racions |
2 persones
|
Ingredients
- 4 filets Vedella
- 2 cullarades Ras El Hanout
- 1 cullarada Pebre Negre en Gra
- 100 ml Nata Líquida
- 1 Ceba
- 10 Xampinyons Grans
- 1 cullarada Mantega
- 50 grams Sobrassada Collar Bomba (Picant)
- Formatge Rallat
- Orenga
- Oli d'Oliva
- Sal Maldon
Ingredients
|
Instruccions
- Netegem bé els xampinyons i els treiem la pota.
- Amb les mans, anem omplim els xampinyons de sobrassada i els col.loquem en una safata pel forn, sobre un raig d'oli.
- Tirem un polsim d'orenga per sobre, una mica de formatge per fondre, i un raig d'oli. Els posem al forn a 190º graus durant 15 minuts.
- Mentres, treiem la carn de la nevera per atemperar-la. Podeu triar el gruix de filet que més us agradi.
- Començarem per fer la salsa de Ras el Hanout. En una paella amb un raig d'oli, desfarem la mantega fins que deixi d'espornejar.
- Tallem la ceba en juliana. I la posem a daurar, al mateix temps, incorporem les boletes de pebre negre, les escampem i deixem que es faci un parell de minuts, tot remenant.
- Ara afegirm l'espècie, un parell de cullerades grans, ho remenem tot plegat i deixem que es torri lleugerament, per extreure'n tot l'aroma.
- Incorporem la nata líquida, ho salem, i ho deixem coure uns 3 o 4 minuts.
- En una paella molt calenta farem els filets, volta i volta, com aquell que diu.
- I muntem el plat, primer una base de salsa, a sobre hi col.loquem la carn i uns xampis de guarnició. A més a més, ho salarem amb una mica de sal maldon per sobre.
Deixa una resposta
Vols unir-te a la conversa?No dubtis a contribuir!