Vedella amb Salsa Ras El Hanout i Xampinyons amb Sobrassada
/0 Comments/in Receptes Ceba, Formatge Rallat, Mantega, Nata Líquida, Oli d'Oliva, Orenga, Pebre Negre en Gra, Ras El Hanout, Sal, Sobrassada, Vedella, Xampinyons SegonsXai al Forn amb Mostarda
/in Receptes Aigua, All, Brandi, Ceba, Espatlles de Xai, Farigola, Llimona, Mostarda Di Cremona, Oli d'Oliva, Patates Grans, Pebre Negre, Pebre Vermell, Romaní, Sal, Tomaquets per Penjar Segons MediterraneaBotifarra Esparracada amb Rossinols i Fesolets
/in Receptes All, Botifarres Crues, Fesolets de Santa Pau, Julivert Fresc, Oli d'Oliva, Pebre Vermell, Rossinyols, Sal Segons CatalanaPintxo de Llom, Llet i Atmelles
/in Receptes Ametlles Torrades, Llet Sensera, Llom de Porc, Mini Hamburgueses, Mostassa Dolça, Oli d'Oliva, Pebre Negre, Pernil Salat, Sal PintxosEn aquesta ocasió us presentem un pintxo per fer les delícies de tots. Podeu acompanyar-lo amb una cervesa freda, un vi negre o un refresc.
Benvinguts a la Nostra Nova Web
/in BlogFeia temps que la nostra web es trobava una mica “desfasada”, per això i per oferir nous serveis als nostres clients hem redissenyat completament la nostra web. Hi trobareu des de la informació necessària sobre nosaltres, i els nostres plats, fins a un petit receptari de cuina el qual esperem sigui del seu grat.
Coliflor amb Espinacs Gratinades
/in Receptes Cansalada, Coliflor, Espinacs, Farina de Blat, Llet Sensera, Mantega, Oli d'Oliva Primers MediterraneaAquí os deixem una recpta apta per a tots aquells que tenan reticencies a l'hora de menjar verdures. Sobre tot agradará a la canalla que, d'altra forma, no menjan gaire verdura.