Pintxo de Llom, Llet i Atmelles
Temps de preparació | 45 minutos |
Temps de cocció | 35 minutos |
Racions |
8 porcions
|
Ingredients
- 8 talls Llom de Porc
- 100 grams Ametlles Torrades
- 8 talls Pernil Salat
- 200 ml Llet Sensera
- Oli d'Oliva
- Pebre Negre
- Sal
- Mostassa Dolça
- 8 panets Mini Hamburgueses
Ingredients
|
Instruccions
- Traeim la pell a les ametlles i les piquem bé en un morter.
- Salem i empebrem el llom i el daurem a la planxa, amb un raig d'oli. El llom, no fer-lo massa, només que agafi color daurat i prou.
- Col.loquem els talls de llom en un recipient pel forn, aboquem la llet amb ametlles, que haurem barrejat abans, i ho distribuim bé.
- Salem i empebrem definitivament i ho posem al forn a 190º durant 30 minuts aproximadament. De tant en tant, sacsegem la cassola. L'objectiu es que la llet totalment evaporada i absorbida pel llom.
- Un cop evaporada la llet posem en cada tall de llom un tall de pernil salat, i ho deixem al forn uns minuts perquè el pernil salat es torri una mica.
- Per finalitzar obrim els panets de mini hamburgueses per la meitat i posem una capa generosa de mostassa dolça. Posem per cada panet un tall de llom amb el seu corresponen tall de pernil salat i tanquem el panet.